Skip to content

DADES GENERALS

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic posem a la seva disposició les següents dades:

FUNDACIÓ AGRICULTORS SOLIDARIS està domiciliada al carrer Riu Besos n. 22 de Lleida, amb CIF G32551254. Inscrita en el Registre de Fundacions amb la inscripció nº08-0336.

En la mateixa web hi ha una sèrie de continguts de caràcter informatiu sobre l’explicació de la seva activitat, i els seus objectius.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

En compliment del que es disposa en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) s’informa l’usuari/al fet que totes les dades que ens proporcioni seran incorporats a un fitxer, creat i mantingut sota la responsabilitat de FUNDACIÓ AGRICULTORS SOLIDARIS.

Sempre es respectarà la confidencialitat de les seves dades personals que només seran utilitzats amb la finalitat de gestionar els serveis oferts, atendre les sol·licituds que ens plantegi, fer tasques administratives, així com remetre informació tècnica, comercial o publicitària per via ordinària o electrònica.

Per a exercir els seus drets d’oposició, rectificació o cancel·lació haurà de dirigir-se a la seu de l’empresa C/ Riu Besos núm. 22 de Lleida o escriure’ns al següent correu pagesossolidaris@pagesossolidaris.org o telefona’ns al 973 288 202.

CONDICIONS D’ÚS

Les condicions d’accés i ús del present lloc web es regeixen per la legalitat vigent i pel principi de bona fe comprometent-se l’usuari a realitzar un bon ús de la web. No es permeten conductes que vagin contra la llei, els drets o interessos de tercers.

Ser usuari de la web d’https://www.pagesossolidaris.org , implica que reconeix haver llegit i acceptat les presents condicions i el que les estengui la normativa legal aplicable en aquesta matèria. Si pel motiu que fos no està d’acord amb aquestes condicions no continuï usant aquesta web.

Qualsevol tipus de notificació i/o reclamació solament serà vàlida per notificació escrita i/o correu certificat.

RESPONSABILITATS

FUNDACIÓ AGRICULTORS SOLIDARIS no es fa responsable de la informació i continguts emmagatzemats en fòrums, xarxes socials o qualssevol altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de manera independent en la pàgina web del prestador.

No obstant això, tenint en compte els art. 11 i 16 de la LSSI-CE, FUNDACIÓ AGRICULTORS SOLIDARIS es compromet a la retirada o si escau bloqueig d’aquells continguts que poguessin afectar o contravenir la legislació nacional o internacional, drets de tercers o la moral i l’ordre públic.

Tampoc la fundació es responsabilitzarà dels danys i perjudicis que es produeixin per fallades o males configuracions del programari instal·lat en l’ordinador de l’internauta. S’exclou tota responsabilitat per alguna incidència tècnica o fallada que es produeixi quan l’usuari es connecti a internet. Igualment no es garanteix la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés al lloc web.

Així mateix, FUNDACIÓ AGRICULTORS SOLIDARIS es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en la seva pàgina web, així com la configuració o presentació d’aquest, en qualsevol moment sense assumir alguna responsabilitat per això.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

FUNDACIÓ AGRICULTORS SOLIDARIS és titular de tots els drets sobre el programari de la publicació digital així com dels drets de propietat industrial i intel·lectual referits als continguts que s’incloguin, a excepció dels drets sobre productes i serveis de caràcter públic que no són propietat d’aquesta Fundació.

Cap material publicat en aquesta web podrà ser reproduït, copiat o publicat sense el consentiment per escrit de FUNDACIÓ AGRICULTORS SOLIDARIS.

Tota la informació que es rebi en la web, com a comentaris, suggeriments o idees, es considerarà cedida a FUNDACIÓ AGRICULTORS SOLIDARIS de manera gratuïta. No ha d’enviar-se informació que NO pugui ser tractada d’aquesta manera.

Tots els productes i serveis d’aquestes pàgines que NO són propietat de FUNDACIÓ AGRICULTORS SOLIDARIS són marques registrades dels seus respectius propietaris i són reconegudes com a tals per la nostra fundació. Solament apareixen en la web https://www.pagesossolidaris.org, a l’efecte de difusió, promoció i de recopilació de materials i projectes. Aquests propietaris poden sol·licitar la modificació o eliminació de la informació que els pertany.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Les presents condicions generals es regeixen per la legislació espanyola. Per a qualsevol litigi que pogués sorgir relacionat amb el lloc web o l’activitat que en ell es desenvolupa seran competents Jutjats de Lleida, renunciant expressament l’usuari a qualsevol altre fur que pogués correspondre-li.

Ministerio de trabajao migraciones seguridad social
logos2
logos5
logos3
logos4
Articulació2 Positiu_Negre
LOGO Agencia Catalana de Cooperació
LOGO Institut Català de les Dones
Logo OS La Caixa
Generalitat de Catalunya-departament-de-treball-afers socials-families-logo